Loveshoots

Loveshoot aan de Dommel: Marian + Kees

By 27 september 2016januari 5th, 2017No Comments
Loveshoot Eindhoven Dommel

Twee weken geleden mochten we een loveshoot maken van de ouders van Elke. We gingen met de auto naar de Dommel, een rivier die onder andere door Eindhoven stroomt. En wat hadden we geluk met het weer!

Onze dochter ging achter op de rug bij Elke zodat we beiden onze handen vrij hadden. Bij het fotograferen van bruiloften en ook andere shoots nemen we haar uiteraard niet mee, maar bij deze loveshoot van opa en oma mocht ze niet ontbreken!

Het was heel bijzonder om op deze manier foto’s van de ouders van Elke te mogen maken. Ze hebben ook echt genoten van dit stille momentje voorafgaand aan het verjaardagsfeest dat deze dag gevierd werd. En wij ook! Veel dank dat we jullie op deze mooie dag mochten portretteren.

Loveshoot Eindhoven Dommel
Loveshoot Eindhoven Dommel
Loveshoot Eindhoven Dommel
Loveshoot Eindhoven Dommel
Loveshoot Eindhoven Dommel
Loveshoot Eindhoven Dommel

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image