Earlybirds

Earlybirdsreportage: Timo

By 27 november 2016november 1st, 2017No Comments
Earlybirds Geldrop Timo

Timo werd met 31 weken met een onverwachtse keizersnede geboren. Toen ik hem mocht gaan fotograferen, was hij 4 weekjes oud en lag hij niet meer op de NICU, maar alleen nog in de couveuse en aan de monitor. Hij had voeding via de sonde, maar die had hij er net die nacht uitgetrokken.

De papa en mama van Timo wisten precies wat ze moesten doen, ze waren al zo behendig in het verzorgen van hun grote kleine jongen in de couveuse! De zuster bracht de sonde opnieuw in en daarna mocht Timo, uit de couveuse, oefenen met drinken uit de fles. Hij vond het soms wel nog moeilijk, maar zijn mama en papa hielpen hem heel goed. Het laatste beetje van de voeding kreeg Timo via de sonde waarna hij heerlijk bij mama mocht buidelen. Wat een mooi genietmoment was dat voor mama en papa. Timo was ook heel nieuwsgierig en tilde zijn hoofdje al een stuk op, wat een kanjer!

Timo mocht ruim twee weken nadat ik hem in het ziekenhuis zag eindelijk met zijn papa en mama mee naar huis en het gaat heel goed met hem; hij groeit goed.

Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo
Earlybirds Geldrop Timo

Wil je meer weten over de Stichting Earlybirds? Neem dan een kijkje op hun website.

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image