Kraamreportages

Kraamreportage: Wietse

By 6 januari 2017augustus 6th, 2019No Comments
Kraamshoot Waalre Wietse

In het weekend voor Sinterklaas mocht ik de twee weken oude Wietse gaan fotograferen. Toen ik binnen kwam, lag hij heerlijk in de woonkamer in de box te slapen. We kletsten even wat over hoe de eerste weken waren gegaan en toen was het tijd om Wietse wakker te maken. Hij mocht in bad en dat vond hij heerlijk! Zijn papa en mama waren al heel handig in het uit- en aankleden, het was nergens aan te merken dat Wietse hun eerste kindje is.

Na het badje had Wietse wel honger en kreeg hij zijn flesje waar hij met volle teugen van genoot. Daarna nog even lekker knuffelen met papa en mama en toen was het tijd voor mij om afscheid te nemen. Het was een heel bijzondere middag in dit jonge gelukkige gezin!

Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse
Kraamshoot Waalre Wietse

Willen jullie ook een kraamreportage? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image