Earlybirds

Earlybirdsreportage: Jayson

By 11 maart 2017november 1st, 2017No Comments
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven

Jayson werd geboren na een zwangerschap van 31 weken en 6 dagen. Hij moest direct na de geboorte aan de beademing, maar kon gelukkig na een paar minuten al zelfstandig ademen. Toen ik Jayson een paar weken later mocht gaan fotograferen, lag hij al in een heus bedje. Niet meer in de couveuse of het warmtebedje. Wat een kanjer! Hij had nog wel een sonde, maar het zelfstandig drinken ging al steeds beter.

Op het moment dat ik binnenkwam, was Jayson al wakker. Hij mocht heerlijk in bad, dus zijn papa en mama deden heel rustig en zorgvuldig zijn kleertjes uit. Op de weegschaal bleek dat hij weer goed was aangekomen! Zijn mama wikkelde Jayson in een doek en liet hem rustig in het water zakken. Jayson genoot er echt van, dus hij liet ook wel even merken dat hij het niet leuk vond dat hij er na een tijdje weer uit moest. Gelukkig kreeg hij daarna weer heerlijk zachte kleertjes aan en mocht hij gauw bij mama op schoot zijn flesje drinken. Jayson was best wel moe van het badderen, maar toch ook zo hongerig dat hij heel goed uit de fles dronk, zo knap! Na het flesje mocht hij nog even heerlijk knuffelen bij papa op de borst.

Gelukkig is Jayson inmiddels thuis bij zijn papa en mama.

Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven

Wil je meer weten over de Stichting Earlybirds? Neem dan een kijkje op hun website.

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image