Earlybirds

Earlybirdsreportage: Amir

By 20 mei 2017augustus 6th, 2019No Comments
Earlybirdsreportage in Veldhoven

Amir is geboren met 24 weken en 5 dagen. Op de dag dat ik Amir in het ziekenhuis in Veldhoven mocht komen fotograferen, was hij bijna 3 maanden oud. In die 3 maanden hebben hij en zijn ouders, broers en zus heel veel meegemaakt. Amir heeft zelfs een maand in Utrecht gelegen omdat het toen heel slecht met hem ging.

Toen ik binnenkwam, stond grote broer Ibrahim aan het bedje van Amir die lekker lag te slapen. Het badje was al klaargemaakt want Amir mocht vandaag in bad. Ook grote zus Dounia kwam binnen en samen met mama mochten Ibrahim en zij Amir in bad doen. Hij genoot zichtbaar van het warme water en ontspande helemaal. Zelfs toen Amir weer uit het badje kwam, bleef hij ontspannen toen mama hem weer aankleedde.

Gelukkig was er veel tijd om te buidelen. Amir lag eerst bij mama en hij kreeg toen ook zijn voeding via de sonde. Daarna was zijn grote zus aan de beurt. Toen Dounia hem een kus op zijn voorhoofd gaf, deed Amir zijn ogen open. Wat een ontroerend moment was dat… Uiteraard mocht Amir ook nog met Ibrahim knuffelen waarna hij weer lekker in zijn bedje werd gelegd.

Lieve Amir, je bent geboren in een heel warm gezin en jouw grote broer en zus zijn helemaal dol op je! Blijf vechten en groeien, dan mag je hopelijk gauw mee naar huis naar papa en mama.

Earlybirdsreportage in Veldhoven
Earlybirdsreportage in Veldhoven
Earlybirdsreportage in Veldhoven
Earlybirdsreportage in Veldhoven
Earlybirdsreportage in Veldhoven

Bekijk hier enkele eerdere kraamreportages:

Kraamreportage Newborn

Kraamreportage: Sem

| Kraamreportages | No Comments
Een tijdje terug mocht ik een reportage maken bij de kersverse ouders van Sem. Wat een kleine knapperd in een heerlijk gezinnetje! (meer…)
Earlybirdsreportage in Veldhoven

Earlybirdsreportage: Amir

| Earlybirds | No Comments
Amir is geboren met 24 weken en 5 dagen. Op de dag dat ik Amir in het ziekenhuis in Veldhoven mocht komen fotograferen, was hij bijna 3 maanden oud. (meer…)
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven

Earlybirdsreportage: Jayson

| Earlybirds | No Comments
Jayson werd geboren na een zwangerschap van 31 weken en 6 dagen. Hij moest direct na de geboorte aan de beademing, maar kon gelukkig na een paar minuten al zelfstandig…

Willen jullie ook een kraamreportage? Of wil je een reportage cadeau doen aan familie of vrienden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem contact met ons op

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image