Onze werkwijze

De kraamshoots worden door Elke bij jullie thuis gemaakt. Het is bijzonder om af te spreken in de tijd dat jullie kindje nog heel klein is, maar het kan natuurlijk ook later! Dat is helemaal afhankelijk van hoe jullie je tijdens de kraamtijd voelen. Elke zal 1,5 tot 2 uur blijven en ze legt vast wat er is. Ze blijft zoveel mogelijk op de achtergrond en er wordt niet of nauwelijks geposeerd. Het is leuk om af te spreken rondom een verzorgingsmoment omdat er dan veel gebeurt wat een mooie variatie in de beelden oplevert. Jullie hoeven niets anders te doen dan gewoonlijk, liever niet zelfs; het gaat om het vastleggen van beelden van hoe het echt is.

Familiereportages en loveshoots maken we samen. We nemen jullie graag mee naar een mooie locatie. Misschien hebben jullie zelf al een locatie in gedachten, anders denken we graag mee! Bij een familiereportage met kleinere kinderen kan het ook leuk zijn om thuis te beginnen met fotograferen. Op die manier wennen de kinderen al een beetje aan ons en hebben jullie meteen leuke foto’s van enkele gewone taferelen van thuis.

Voor een loveshoot of familiereportage trekken we ongeveer 2 uur uit. Op de gekozen locatie gaan we op zoek naar pure momenten, het gaat om het vastleggen van wat er tussen jullie gebeurt. Op die manier krijgen jullie natuurlijke en spontane portretten van jullie samen of van jullie gezin.

Spreken onze beelden en onze werkwijze jullie aan? Misschien hebben jullie nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje of vul het contactformulier in.