Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is het vastleggen van het laatste afscheid van een dierbare. Er moet rondom een uitvaart zoveel worden geregeld dat de uitvaart zelf vaak in een roes wordt beleefd. Mooie, verstilde beelden van het afscheid kunnen heel ondersteunend zijn in de rouwverwerking.

Het laatste afscheid

De uitvaart wordt als een reportage benaderd; ik fotografeer dat wat er is en er wordt niet geposeerd. Sfeerbeelden en detailfoto’s ondersteunen het verhaal. Tijdens de ceremonie gebruik ik geen flitslicht en beweeg ik me zo geruisloos mogelijk.

Als musicus heb ik veel ervaring in het verzorgen van muziek tijdens uitvaartdiensten. Daarnaast kan ik als muziektherapeut garanderen dat ik op een zorgvuldige en discrete manier werk. Ook ga ik respectvol om met jullie wensen en privacy. In een persoonlijk gesprek kunnen jullie aangeven wat jullie wel of niet gefotografeerd willen hebben.

uitvaart fotografie eindhoven
uitvaart fotografie eindhoven

Op een aparte website vertel ik uitgebreid over uitvaartfotografie, mijn werkwijze en andere mogelijkheden rondom afscheid.

Je vindt de pagina hier: https://www.herinneringverbeeld.nl

Neem voor vragen gerust contact met me op.

Ga naar Herinnering verbeeld
uitvaart fotografie eindhoven

“Ik vond het erg waardevol dat je er was op de begrafenis van mijn vader. Het maakte dat ik niet alles zelf hoefde te onthouden en gewoon in het moment kon zijn en op de allerbeste manier afscheid kon nemen van mijn vader.
Het zijn mooie foto’s geworden van een heel bijzonder afscheid.”

Annelies