Skip to main content

Kraamreportages

Het is heel bijzonder om mooie beelden terug te zien uit de tijd dat jullie kindje nog echt heel klein was. Baby’s worden snel groot en het is zo dierbaar om foto’s te hebben van het prille begin. Je wilt je de dagelijkse momentjes kunnen herinneren: het voeden, badderen en natuurlijk knuffelen. In de kraamtijd gebeurt er ontzettend veel en je wordt ook wel een beetje geleefd, het is ontzettende waardevol om hier later foto’s van te hebben en deze tijd te kunnen herbeleven.

spontane babyfoto's

De eerste dagen of weken

Kraamreportages maak ik bij jullie thuis. Het is bijzonder om af te spreken in de tijd dat jullie kindje nog heel klein is, maar het kan natuurlijk ook later! Dat is helemaal afhankelijk van hoe jullie je tijdens de kraamtijd voelen. Ik zal 1,5 tot 2 uur blijven en leg vast wat er is. Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond en er wordt niet of nauwelijks geposeerd. Het is leuk om af te spreken rondom een verzorgingsmoment omdat er dan veel gebeurt wat een mooie variatie in de beelden oplevert. Jullie hoeven niets anders te doen dan gewoonlijk, liever niet zelfs; het gaat om het vastleggen van beelden van hoe het echt is.

spontane babyfoto's

“In family life, love is the oil that eases friction, the cement
that binds closer together, and the music that brings harmony.”

Friedrich Nietzsche

Hieronder zie je een selectie van de kraamreportages die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Wil je ook een kraamreportage boeken of cadeau geven? Stuur me een mailtje, dan kunnen we het over je wensen hebben!