Over ons

Wij zijn Edward en Elke, getrouwd in 2013 en we hebben een dochter van 2 jaar. We houden van muziek en ons werk op een middelbare school. We genieten er enorm van om verhalen zodanig te mogen fotograferen dat de sfeer en alle echte, pure momenten kunnen worden herbeleefd. In onze familiefotografie willen we beelden maken van baby’s, kinderen en volwassenen zoals ze echt zijn.

Bekijk ons portfolio
Edward + Elke
Gelukkige papa en mama van Noanne

We genieten enorm van de grote emotionele momenten van het leven. Onze eigen bruiloft in 2013 en de geboorte van onze kleine meid in 2015 zijn wel de hoogtepunten te noemen. Juist na deze gebeurtenissen is het gevoel om professioneel aan de slag te gaan als fotograaf steeds sterker geworden. In 2016 maakten we onze eerste reportages met professionele apparatuur en sindsdien kunnen we niet meer zonder.

Echte huismussen

We houden van thuis rommelen en creatief bezig zijn met fotografie, tekenen, schilderen, het verzorgen van ons eigen drukwerk, vilten en uiteraard knuffelen met Noanne.

We genieten van samen naar een mooie film of serie kijken, vooral als het filmwerk een beetje kunstzinnig is gedaan. Verder houden we van lekker koken (Elke) en dit gezellig samen opeten. Noanne is een heuse alleseter, dus het is heerlijk om met haar aan tafel te zitten.

Duurzame ondernemers

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen. Onze elektriciteit komt van windenergie en we denken in het huishouden goed na over watergebruik. Al onze brieven en kaarten worden geprint op gerecycled papier en we gebruiken enveloppen van gerecycled materiaal (stevige enveloppen hergebruiken we).

We zijn bezig om dit professioneel in kaart te brengen, zodra we hier meer over weten, zullen we er zeker meer over vertellen op de site!

Portret van Edward
Dromer – Perfectionist – Ondernemer

Edward heeft zich na de kunstacademie met als specialisme fotografie in Tilburg (2007) voornamelijk gericht op maken van vrij werk en is inmiddels al geruime tijd actief als kunstenaar en fotograaf. Ook geeft hij sinds 2012 het vak CKV fotografie op een middelbare school in Eindhoven. Om up to date te blijven en steeds beter te worden als fotograaf is hij nog altijd bezig met het volgen van diverse workshops en masterclasses.

De meeste kunstzinnige ideeën komen van Edward en hij is altijd op zoek naar het verwezenlijken ervan. Daarnaast zorgt hij voor het technische beheer van de website en administratieve zaken.

Elke is een echte duizendpoot. Inmiddels heeft zij de studies conservatorium piano, lerarenopleiding wiskunde en kunstzinnige therapie muziek afgerond. Op dit moment werkt zij op een middelbare school in Eindhoven als docent wiskunde en in een pianolespraktijk aan huis. Het technische van het fotografie vak heeft Elke voor een groot deel van haar vader geleerd. Samen hebben ze dan ook flink veel gefotografeerd door de jaren heen. Door het volgen van diverse masterclasses en workshops blijft zij zich ontwikkelen op het gebied van fotografie.

Elke verzorgt de meeste nabewerkingen, de vormgeving van de site en ze schrijft ook de meeste teksten op de site. Verder is zij sinds begin 2017 fotograaf voor Stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt belangeloos fotoreportages in het ziekenhuis voor ouders van prematuur geboren kinderen. Neem voor meer informatie een kijkje op hun site.

Portret van Elke
Realist – Perfectionist – Doorzetter
Over Edward + Elke
Over Edward + Elke
Familiefotografie Eindhoven