Familiereportages

Gezellige familieshoot in het bos: Manon + Erik + Remi

By 9 augustus 2016januari 5th, 2017No Comments
Familiefotografie Breda Oosterhout

Manon en Erik hebben een prachtige zoon (Remi) van ruim 2 jaar oud. De dag begon bij het gezin thuis. Het is altijd even spannend in het begin. Dus om het ijs te breken is het belangrijk om eerst rustig contact te maken.

Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout

Elke begon daarom met het maken van wat foto’s samen met Remi en liet deze telkens aan hem zien. Hierdoor kwam hij duidelijk los en begon hij rustig nog wat te spelen en kon het voor ons echt gaan beginnen!

Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout

Op weg naar de buitenlocatie (het bos bij Landgoed De Hannebroeck in Oosterhout) zaten we, samen met Remi, achterin de auto. Hij was helemaal zichzelf en reageerde heerlijk uitbundig op alles wat hij buiten zag.

In het bos dat Erik had uitgezocht werd de weg geleid door Remi. Hij nam ons soms letterlijk overal mee naar toe. Dit leverde heerlijk spontane beelden op. Het is altijd leuk dat een kind goed op ons reageert, maar nog beter is het als je merkt dat het gezin lekker zijn gang kan gaan en wij het op een afstand kunnen vastleggen.

Naderhand zijn we samen pannenkoeken gaan eten om de shoot af te sluiten. De opbrengst van deze dag waren mooie portretten en juist ook die prachtig ongedwongen foto’s van liefdevolle gezinsmomenten!

Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout
Familiefotografie Breda Oosterhout

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image