Ouderenfotografie

Liefde van later: Onze eerste shoot

By 13 augustus 2016augustus 6th, 2019No Comments
handen van ouderen

Twee weken geleden was het zover: we mochten voor het eerst een liefde van later shoot maken. Wij zagen al langere tijd de liefde tussen oudere mensen om ons heen en wilden hier beelden van maken net zoals er beelden gemaakt worden van jonge verliefde stellen.

portret van twee verliefde ouderen

We spraken af op een zonnige middag, maar besloten even binnen te blijven vanwege de hitte. Een airco bood verkoeling terwijl we naar mooie verhalen luisterden over vroeger en opbloeiende liefde. Over fietstochten om elkaar te kunnen zien, over het werken in militaire dienst en DAF (hij) of in een naaiatelier (zij). En nu is hij alweer 65 jaar samen met zijn “lotje uit de loterij.”

Wat is het mooi om de liefde tussen deze twee mensen zo te zien! Wat ons betreft was het een prachtige eerste liefde van later shoot. Bedankt dat we jullie mochten portretteren!

portret van twee verliefde ouderen
oudere man en vrouw aan tafel
oudere man en vrouw aan tafel
portret van twee verliefde ouderen
hand van oude man
liefdevolle blik van oudere man

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image