Loveshoots

Loveshoot aan zee met de hondjes

By 3 juni 2017augustus 6th, 2019No Comments
Loveshoot aan zee

Wat een heerlijke shoot was dit! Hanny en Henk zijn al 35 jaar getrouwd en de liefde spat er nog steeds vanaf!

Onze bruidsparen noemen we altijd met de bruid als eerste en daarom heb ik dat hierboven bij Henk en Hanny ook gedaan, maar het voelt eigenlijk niet goed. Henk en Hanny zijn mijn oom en tante via mijn moeders kant en ze worden altijd in die volgorde genoemd. Misschien herkennen jullie dat! Dus ik draai ze nu toch maar weer om.

Een tijdje geleden vroeg ome Henk aan mij of wij een loveshoot van hem en zijn vrouw wilden maken. “Denk er gerust over na,” zei hij. Nou, daar hoefden we niet over na te denken! Natuurlijk wilden we dat doen. We vinden het altijd mooi om de liefde tussen twee mensen te fotograferen. Henk en Hanny hebben twee hondjes, Jorre en Quincy, die ook meegingen.

Het was voor ons ook een ontzettend mooie dag uit. We kletsten eerst gezellig bij op de kampeerplaats op een camping aan zee. In de namiddag vertrokken we en na een korte wandeling stonden we op het strand. Wat is het toch iedere keer weer heerlijk om de zee te zien!

Jorre en Quincy zijn al wat ouder en ze vonden eigenlijk alles best. Ze sprintten niet de zee in, maar bleven gezellig bij hun baasjes zitten. Het was helemaal niet druk op het strand, dus we konden prima onze gang gaan. Het leverde heel liefdevolle plaatjes op, vinden wij zelf, met en zonder de hondjes. En het was ontzettend leuk om dit voor mijn oom en tante te kunnen doen.

Henk en Hanny, blijf zo genieten van elkaar, jullie liefde is aanstekelijk!

Wandelen door de duinen
Met de hond aan zee
Loveshoot aan zee
Loveshoot aan zee
Hondjes aan zee
Loveshoot aan zee

Willen jullie ook een loveshoot? Of wil je je ouders, oom, tante of vrienden hiermee verrassen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem contact met ons op

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image