Kraamreportages

Pasgeboren: Khan

By 1 november 2017december 2nd, 2017No Comments
Pasgeboren Eindhoven

Een hele tijd geleden maakte ik foto’s van de pasgeboren Khan. Ik was ongeveer 8 uur na de geboorte in het ziekenhuis. Een paar weken later maakte ik ook thuis een kraamreportage. De ouders delen graag deze twee foto’s en ik schrijf er graag een paar regels bij.

Net na de reportage in het ziekenhuis stond ik buiten op Edward te wachten, we zouden samen naar een albumpresentatie gaan in België. De fotoreportage van de pasgeboren Khan kwam er even tussen! Ik typte een berichtje aan de vader: “(…) ik keek net de foto’s terug op het schermpje. Ik wilde heel graag zeggen dat ik het enorm bijzonder vond dat ik vandaag foto’s mocht komen maken van jullie samen. Het is zoiets intens, en zoiets prachtigs, ik krijg er tranen van in mijn ogen. Dankjewel dat ik er even mocht zijn. Er zitten zeker een paar mooie plaatjes tussen, van Khan, van jullie samen, van de liefde en van de trotse grootouders. Ik stuur jullie gauw een preview. Geniet, trotse papa!!”

Een paar weken later maakte ik de tweede reportage en wat was Khan al gegroeid! Je ziet het wel aan de foto hieronder. Het was een bijzondere ervaring om zo kort na de geboorte foto’s te maken en ook om dit de ouders te kunnen bieden. De liefde die in die kamer hing was zo intens, wat een warm welkom voor dit kleine mannetje!

Pasgeboren Eindhoven

Bekijk hier enkele eerdere kraamreportages:

Kraamreportage Newborn

Kraamreportage: Sem

| Kraamreportages | No Comments
Een tijdje terug mocht ik een reportage maken bij de kersverse ouders van Sem. Wat een kleine knapperd in een heerlijk gezinnetje! (meer…)
Earlybirdsreportage in Veldhoven

Earlybirdsreportage: Amir

| Earlybirds | No Comments
Amir is geboren met 24 weken en 5 dagen. Op de dag dat ik Amir in het ziekenhuis in Veldhoven mocht komen fotograferen, was hij bijna 3 maanden oud. (meer…)
Earlybirds reportage in ziekenhuis Bernhoven

Earlybirdsreportage: Jayson

| Earlybirds | No Comments
Jayson werd geboren na een zwangerschap van 31 weken en 6 dagen. Hij moest direct na de geboorte aan de beademing, maar kon gelukkig na een paar minuten al zelfstandig…

Willen jullie ook een kraamreportage? Of wil je een reportage cadeau doen aan familie of vrienden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem contact met ons op

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image